Samenwerking

Samenwerken en samen nieuwe producten onder de aandacht brengen bij de mensen doe ik graag.

 

Foodpost/nieuwe producten… altijd leuk om te krijgen en leuk om over te schrijven, maar het moet wel passen in mijn principes en drive van “gezond met soms een twist”. Wil je mij iets sturen, mail dan naar info@claudiaskeuken.nl voor mijn postadres. Mijn stelregel is wel dat ik alleen eerlijke review/posts maak. Wil je hier meer over weten of ben je geïnteresseerd, mail mij dan.

 

Reviews…. Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe kookboeken, winkels, events etc. Ook hier geldt, dan wel passend binnen mijn drive.

 

Cadeaus… niet voor mezelf maar voor mijn lezers, daar is men altijd blij mee. Dus vind je ‘t leuk om je product aan te bieden voor een winactie, mail mij dan.

 

Adverteren

1 januari 2018 was de startdatum van mijn foodsite en hier ben ik ontzettend trots op. De meeste volgens zijn vrouwen (en mannen) van 35+. Ze hebben veel interesse in eenvoudige recepten met een healthy basis en een cheat-twist. Als je het interessant vindt om een advertentie te plaatsen. Dat kan! Bijvoorbeeld d.m.v. een banner op 1 van de pagina’s. Ook hier geldt, wil je meer info, mail mij naar info@claudiaskeuken.nl