Tien koolhydraatarme gerechten

Tien koolhydraatarme gerechten

Tien koolhydraatarme gerechten. Het nieuwe jaar gaat van start, velen onder ons (ook wij :)) nemen ons dan voor minder te eten, of beter gezegd gezonder te eten. Zoals jullie wellicht weten eten wij voornamelijk volgens de mediterrane leefstijl. Als je wilt weten wat dit is, lees dan dit en dit artikel.

De afgelopen maand was het hier ook “feest”, te veel van dit, te veel van dat. Dus nu tijd voor “back to basic” en in dit geval “back to the Mediterranean”, nee we gaan niet verhuizen :), we hebben het te goed naar ons zin in Nederland maar we gaan wel terug naar onze Mediterrane leefstijl, dus minder koolhydraten en bomvol groenten en andere lekkernijen.

Tien koolhydraatarme gerechten

Veel gerechten op m’n site zijn koolhydraatbeperkt of koolhydraatarm. Ik kan jullie alvast verklappen dat hier in 2020 nog veel meer bij gaat komen. Niet alleen koolhydraatarm maar ook met een Mediterrane twist. Dit zijn de smaken waar wij van houden.

Om jullie op weg te helpen heb ik hieronder 10 veel bekeken koolhydraatarme (beperkte) gerechten van 2019 op een rijtje gezet.

 

  1. Courgettewok met bloemkoolrijst
  2. Fasolakia giaxni
  3. Boerenkoolsalade
  4. Koolhydraatarme zuurkoolschotel
  5. Rauwe andijvie knolselderij stamppot
  6. Sojakip met gewokte groenten
  7. Bloemkoolrijst met gewokte groenten
  8. Zalmpakketjes
  9. Geroosterde bloemkool Mediterrane stijl
  10. Romige paprikasoep

 

image_pdfimage_print


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *